Disclaimer

Denne nettsiden er eid av Digitale Historier, Liv-Runi Antonsen, org.nr. 988 425 761. (Firmaet, "jeg", "vi", "oss".)

Denne disclaimeren styrer din tilgang til og bruk av www.digitalehistorier.com ("websiden"), inkludert alt innhold, funksjonalitet og tjenester som tilbys på eller via websiden, enten som gjest eller registrert bruker.

Vennligst les disclaimeren nøye før du begynner å bruke nettsiden. Ved å bruke websiden godtar du vilkårene, listet opp på denne siden. Dersom du ikke ønsker å godta disse vilkårene, må du ikke benytte websiden.

DENNE WEBSIDEN ER KUN FOR UNDERVISNING OG INFORMASJON.
Informasjonen du finner på denne websiden og kildene som er tilgjengelige for nedlasting gjennom denne websiden er utelukkende for undervisning og informasjonsformål.

Selv om de ansatte og/eller eierne av firmaet er profesjonelle, og informasjonen du finner på disse websidene er av faglig karakter, er ikke informasjonen du finner på disse websidene et substitutt for anbefalinger fra en profesjonell som er kjent med alle detaljer rundt din bedrift og dens virke.

Vi har gjort vårt beste for å sikre at informasjonen du finner på disse websidene, samt materiellet som er tilgjengelig for nedlasting er korrekt og gir verdifull informasjon.

Likevel skal du ikke oppfatte noe av innholdet som en anbefaling til å unngå å rådføre deg med en profesjonell som kan sette seg inn i din situasjon.

INGEN GARANTIER
Du godtar at Digitale Historier ikke har gitt noen garantier for resultater, enten det er gjort anbefalinger på websiden eller ikke. Anbefalingene er gjort med høyest mulig faglig forankring på publiseringstidspunktet, basert på trender og analyser, men garanterer ikke resultater.

Digitale Historier tilbyr ressurser ment for informasjon og undervisning som skal hjelpe brukerne av denne websiden lykkes med digital kommunikasjon i egen bedrift. Din suksess eller tap vil være et resultat av egne valg og egen innsats, din situasjon og mange andre variabler som er utenfor kontroll for Firmaet.

Du vedkjenner også at tidligere resultater oppnådd hos andre ikke garanterer et likt resultat hos deg.

FEIL PÅ WEBSIDEN
Internett er en offentlig kilde til informasjon som har som intensjon å være korrekt, fullstendig og oppdatert. Dette er dog ikke garantert. Vi har gjort vårt ytterste for å sikre at informasjonen du finner på denne websiden er korrekt, men vi kan ikke garantere at websiden er feilfri.

PRODUKTOMTALER
Av og til vil vi gi en vurdering av produkter, tjenester eller andre ressurser. Dette kan inkludere bokanbefalinger, tjenester og/eller software. Alle slike anbefalinger vil representere forfatterens meninger i god tro. Produktene og tjenestene kan være tilgjengeliggjort for firmaet gratis, mot en rabatt eller via en affiliate link som en oppfordring for å få en omtale. Uavhengig av slike rabatter vil vi kun publisere vår ærlige mening om disse produktene eller tjenestene.

Du vedkjenner at du bør sjekke produktet eller tjenesten selv før et eventuelt kjøp, og ikke baserer kjøpet utelukkende på omtalen gjort på denne websiden.

Vil du vite mer om slike rabatter og/eller avtaler, send gjerne en e-post til [email protected] med tittel på produktet og spørsmålet du måtte ha. Vi vil svare deg på e-post og vil opplyse om alle rabatter og/eller andre incentiver vi har fått vedrørende produktet/tjenesten.

AFFILIATELINKER
Av og til deler firmaet affiliatelinker med vårt publikum. Dette betyr at vi får noen fordeler eller tjener penger på at du kjøper via en unik link laget for oss.

Som en generell regel vil firmaet kun inngå affiliate-avtaler med produkter og tjenester, coacher, konsulenter og andre eksperter som vi mener vil gi verdi til våre følgere og kunder.

Dersom vi har fått noen fordeler eller får betaling for affiliatelinker, vil dette opplyses.

Du godtar at det er ditt personlige ansvar å sjekke om affiliate-tilbud er rett for deg og din bedrift.

ANBEFALINGER
Av og til vil Firmaet referere til andre produkter eller tjenester, coacher, konsulenter og/eller eksperter. Alle slike benevnelser er ikke en garanti for at informasjonen den andre parten tilgjengeliggjør er korrekt. Firmaet formidler denne informasjonen i god tro, og basert på informasjon gjort tilgjengelig for Firmaet på publiseringstidspunktet. Det er ditt ansvar å sjekke at informasjonen denne tredjeparten gir er korrekt. 

KUNDEOMTALER OG KUNDERS RESULTATER
På ulike steder på denne nettsiden kan du finne omtaler fra kunder om produkter og tjenester som Firmaet tilbyr. Omtalene er ekte sitater fra kunder, og har blitt videreformidlet og godkjent til bruk på denne websiden. Selv om disse sitatene er reelle resultater og opplevelser, forstår du at det er ingen garanti for at disse resultatene kan kopieres. Alle resultater avhenger av individuelle variabler som ikke kan replikeres. Læringen som er gjort i andre tilsvarende saker vil likevel tas med videre for å jobbe mot et best mulig resultat for din bedrift.

Av og til vil Firmaet fortelle om resultater kunder har oppnådd. Informasjonen om disse resultatene er gitt i samarbeid med den aktuelle kunden. Som med alle bedrifter, vil resultater kunne variere basert på kapasitet, erfaring, ekspertise og engasjement. Det er ingen garantier for at du vil oppleve samme suksess. Vi vil likevel legge til rette så godt det lar seg gjøre for at du skal kunne dra nytte av erfaringene som er gjort, og unngå unødvendige feil.

Bruken av informasjon, produkter og tjenester tilgjengeliggjort på denne websiden skal brukes på eget ansvar, og du godtar at Firmaet ikke er ansvarlig for hverken suksess eller tap i din bedrift som er direkte eller indirekte knyttet mot kjøp og/eller bruk av informasjon, produkter eller tjenester fra denne websiden. 

KONTAKT
Digitale Historier ønsker alle spørsmål eller kommentarer rundt denne disclaimeren velkommen. Du kan kontakte oss på [email protected] eller per post til

Digitale Historier,
Tronvikveien 7,
1517 Moss.

Gyldig fra 16.12.19

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.