299,- + MVA

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
Noy4a9lqrz6483mgciuu innholdskalenderen produktbilde level1

Innholdskalenderen 2020 - nivå 1 (månedspris)

For deg som poster innhold inntil tre dager i uken, og som bare trenger litt inspirasjon og veiledning av og til.

Vil du heller betale årlig og få alt på en kvittering? Følg denne linken.

Inkluderer:

  • 3-dagers strategisk innholdskalender for 2020
  • Tilgang til lukket Facebook-gruppe med veiledning tilpasset deres bedrift, sporadiske livesendinger og verdifulle tips og triks gjennom året. Dagens tema vil postes en dag tidligere slik at man kan drodle sammen og få innspill dersom man står fast.
  • Posteplan for strategisk planlegging av poster (Excel) tilpasset 3-dagers frekvens.
  • Infohefte med tips til hvordan bruke kalenderen på best mulig måte (PDF)
  • Digital historiefortelling startkit - Dette er historiefortelling, og slik bruker du det strategisk i din bedrift (PDF)

Vilkår:

Du vil få tilgang til ditt eget medlemsområde hvor du alltid har tilgang til alle ressurser, samt tilgang til en Facebook-gruppe hvor all veiledning foregår.

Inkludert i alle nivåer uavhengig av postefrekvens er muligheten til å få hjelp til innholdet ditt uten å måtte leie inn et byrå. Du kjøper tilgang til veiledning og verktøy for løpende uavhengig av når du kjøper kalenderen. Prisen er for månedlig tilgang og betales i forkant av medlemsperioden.

Kalenderen vil trekkes månedlig. Da du får en del verktøy i starten av medlemsperioden vil kalenderen ikke refunderes dersom du ønsker å ikke benytte deg av veiledningen i perioden du er medlem. Ønsker du ikke å være medlem lenger i ny periode har innholdskalenderen en oppsigelsestid på en måned.