MINE TJENESTER

Slik finner og forteller jeg historiene.

Skal du ha en mulighet til å overleve som bedrift i 2020, så bør du ha en digital tilstedeværelse. Noen bransjer krever tung digital tilstedeværelse, andre trenger kun minimumsinformasjon. En god strategi og oppdatert kunnskap om digitale kanaler hjelper mye, og jeg hjelper deg gjerne til å finne din strategi og å fortelle dine historier.

Digital strategi

Synes du det er vanskelig å vite hvordan du skal løse den digitale markedsføringen din? Hvilke kanaler bør du være til stede på, og hva bør du la være? Hvilken frekvens bør du ha på postene i sosiale medier? Jeg har jobbet strategisk med digitale kanaler siden 2007, og har lang erfaring i hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Et møte eller en workshop med meg kan hjelpe til med å sortere hodet og å gjøre veien videre litt mer oversiktlig.

Ta kontakt

Sosiale medier

Du har skjønt at du bør være til stede i sosiale medier, men har ikke tid til/lyst til/ønske om (stryk det som ikke passer) å bruke mye av arbeidstiden din til å holde kanalene i live.

I tillegg synes du det er slitsomt å holde deg oppdatert på alle endringene som skjer på sosiale medier hele tiden. Det kan jeg hjelpe deg med!

Ta kontakt

Tekst

Har du noe du vil si, men sliter med hvordan du skal si det? Jeg kan skrive tekster som er tilpasset målgruppen din, og som er klart og tydelig formidlet. Jeg kan også hjelpe deg med å se på eksisterende tekster med nye øyne.

Ved å bruke en som er vant med å skrive, sikrer du at tekstene dine er klare, riktige for det mediumet de publiseres på, kreative, og ikke minst språklig korrekte. 

Ta kontakt

Kurs og workshops

Den aller raskeste måten å lære noe på er å prøve selv, og få strategier som er direkte overførbare til din bedrift. Jeg holder kurs og workshops om blant annet digital strategi, historiefortelling og foto slik at du og dine ansatte får konkrete strategier å jobbe med. 

Ta kontakt

Foredrag

Er du på jakt etter en foredragsholder som kan inspirere og engasjere publikum til å fortelle bedre historier? Da bør du vurdere å booke meg. Jeg har lang erfaring i å formidle på en måte som gjør at folk sitter igjen med en verdi og konkrete verktøy å ta med seg hjem når foredraget er over.

Ta kontakt

Foto

Trenger du hjelp til å ta bilder som støtter historien du ønsker å fortelle? Jeg har jobbet med foto profesjonelt siden 2012, og har lang erfaring i både eventer, bedriftsfoto og reportasjefoto. Jeg har fokus på historiefortelling i bildene mine og legger mye energi i å fange øyeblikkene.

Ta kontakt

DETTE SIER MINE KUNDER OM MEG

"Da vi så behovet for ekstern hjelp for å lage en SoMe plan for vårt byrå, kontaktet vi Liv-Runi i Digitale Historier. Hun hjalp oss med å se ting på en ny måte, finne nye vinkler og ikke minst hvordan vi skulle lage en god plan for merkevarebyggingen vår. Erfaringen var så god at vi bruker henne både internt og ut mot våre kunder. Jeg kan derfor anbefale Liv-Runi og Digitale Historier på det sterkeste!"

Lene Stamnes
Byråleder, Sandaunet Designbyrå AS

"Vi har brukt Liv-Runi i vår markedskommunikasjon i flere år. Hun er en god sparringspartner og er godt oppdatert på hva som funker og ikke i digitale kanaler. Å bruke Liv-Runi har spart meg for mye tid, og jeg ser frem til å fortsette samarbeidet også i 2020."

Kenneth Skoglund
Markedssjef Scapa

"Liv-Runi har hjulpet oss med digital strategiplan. Gjennom workshop og samtaler har hun funnet hvordan vi kan nå vår målgruppe gjennom digitale medier. Vi er veldig fornøyd med den jobben hun har gjort."

Uno Dahl Henriksen
Daglig leder, AdMen

"Jeg var så heldig at jeg fikk være med på foredraget om Digital historiefortelling gjennom Kvinner i Business Ung. Foredraget anbefales for nybegynnere innen sosiale medier, og for de som ønsker å lære mer om hvordan de kan skape godt innhold. Liv-Runi er en dyktig foredragsholder. Anbefales!"

Christine Tømte
SoMe Expert, Læringsverkstedet

Hold deg oppdatert på de siste historiene!

Få nyheter, tips og triks rett inn i innboksen din hver 14. dag.

 

 

 

Du bør anse din digitale strategi
som et kart. Hvis du ikke vet hvor
du vil, hvordan skal du da kunne navigere i ukjent terreng?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.